Vi söker en personlig servicetekniker - VMC Gotland

Vi söker en personlig servicetekniker

Personlig servicetekniker
VMC Gotland söker en kundorienterad och driven tekniker som skulle vilja ha en ny utmaning i livet. Med respekt för kunder, kollegor och våra gemensamma uppgifter tar vi ansvar för företaget och oss själva med siktet inställt på långsiktiga och goda relationer. Vi bidrar därmed positivt till en upplevelse av en god och inspirerande arbetsplats. Som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa värderingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer på Volvo, Renault samt Nissan. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen från tidsbokning till att bilen hämtas av kunden. Du utför självständigt förekommande arbete inom angiven tid och med hög kvalitet. Du arbetar nära många kollegor med stöttning av en verkstadscoach för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en trivsam laganda samt att medverka till en kreativ och väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning samt B körkort och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och har arbetat i en likvärdig roll.

Personliga egenskaper
Som person är du tekniskt intresserad och sätter alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För att trivas i rollen har du nytta av att vara flexibel, positiv och energisk samtidigt som du är systematisk, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi värdesätter att du har erfarenhet av att jobba med andra och uppskattar ett gott teamarbete.

Anställningsform, omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Vid frågor vänligen kontakta Lars Appelblom. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. På VMC Gotland ser vi mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Skicka CV och Personligt brev till lars.appelblom@vmcgotland.se

Välkommen med din ansökan!


Med vänlig hälsning

Lars Appelblom
Verkstadschef


Sista ansökningsdag 30-09-2021