Vi söker en fordonstekniker - VMC Gotland

Vi söker en fordonstekniker

Fordonstekniker
VMC Gotland söker en kundorienterad och driven tekniker som vill ha en ny utmaning i livet. Med respekt för kunder, kollegor och våra gemensamma uppgifter tar vi ansvar för företaget och oss själva med siktet inställt på långsiktiga och goda relationer. Vi bidrar därmed positivt till en god och inspirerande arbetsplats. Som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa värderingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fordonstekniker så utför du service på Volvo, Renault, Dacia och Nissan. Tillbehörsmontering och även interna jobb på begagnade bilar ingår i arbetsuppgiften. Vare sig kunden är extern eller intern så ser vi att du har ett engagerat och yrkesmässigt professionellt förhållningssätt. Du har ett stort ansvarar för hela processen och bokar själv dina jobb och har kontakt med kund, intern och extern. Du arbetar nära många kollegor och har även stöttning av en verkstadscoach för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en trivsam laganda samt att medverka till en kreativ och väl fungerande arbetsplats.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning samt B körkort och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och har arbetat i en likvärdig roll.

Personliga egenskaper
Som person är du tekniskt intresserad och sätter alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För att trivas i rollen har du nytta av att vara flexibel, positiv och energisk samtidigt som du är systematisk, noggrann och kvalitetsmedveten

Anställningsform, omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Vid frågor vänligen kontakta Lars Appelblom. Sista ansökningsdag 2022-04-30. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. På VMC Gotland ser vi mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Skicka CV och Personligt brev till lars.appelblom@vmcgotland.se

Välkommen med din ansökan!


Med vänlig hälsning

Lars Appelblom
Verkstadschef