Alla äventyr räknas

Det behöver inte vara så komplicerat. Varken extremt eller långt bort. För om det är kravet för att det ska kallas ett äventyr, är risken stor att det inte blir något äventyr alls. Och äventyr är bra. De är upplevelser, nya intryck, inspiration.

Det är vad nya Volvo V60 Cross Country handlar om. Att se äventyret, att omfamna det och ge sig i väg. Och vi vill ge dig ett smakprov på det genom att låta dig välja mellan två äventyr som du kan uppleva tillsammans med familjen och nya V60 Cross Country.

Välj ditt äventyr och anmäl dig nedan!Havet vid Djupvik
Tidsåtgång: 1 tim

Här är havet mer eller mindre alltid närvarande, men det kanske inte alltid blir så att vi njuter av det på vintern. Gör det, ta en ny V60 Cross Country till Djupvik och gå en promenad längs vattenbrynet. I bakgrunden ser du Karlsöarna. Vi bjuder också på kaffe och kaka innan det är dags att vända tillbaka.

Boka här!Katthammarsviks rökeri
Tidsåtgång: 2 tim

Gotlandsleden löper runt hela ön. Har du gått den? Nu kan du i alla fall promenera längs en bit av leden och sedan kliva in på Katthammarsviks rökeri. Där får du något litet att äta hos familjen Jacobsson, som drivit rökeriet sedan 1943. Ta en sväng ut på piren sedan och njut av utsikten.

Boka här!