Försäkringar

Vi vet vikten av att anpassa våra försäkringar till bilen. Vi ser oss till och med som en del av bilen. Den där trygga följeslagaren som gör att du slipper oroa dig i onödan, som gör att du kan koncentrera dig på en sak – köra bilen. Vi kan hjälpa dig med försäkring via Volvia, Renault Försäkring, Nissan Försäkring och Dacia Försäkring.

Mer information

Volvia
Renault Försäkring
Nissan Försäkring
Dacia Försäkring

Volvo Finans

Enkla och trygga billån

När du ska köpa Volvo, välj Volvo Billån. När du ska köpa Renault, välj Renault Billån. När du köper ett annat bilmärke, välj Volvofinans Billån.

Enkelt, eller hur?

Precis lika enkelt är det att skaffa något av våra tre billån. I varje lån ingår en konkurrenskraftig ränta och stora valmöjligheter. Du kan exempelvis välja fast eller rörlig ränta, extraamortering när du vill och fri förtidslösen när du så önskar.

VMC-Kortet

VMC Volvo-kortet är ett förmånligt, bekvämt och användbart betal- kreditkort, tillgängligt för alla och har dessutom ingen årsavgift. Du behöver inte ha en Volvo eller Renault för att skaffa ett. Alla som behöver ett betal- kreditkort utan årsavgift är välkomna att teckna VMC Volvo-kort. Kontakta oss om du är intresserad så hjälper vi dig!

Däckhotell

Hos oss kan du lämna dina hjul för förvaring. Du sparar tid, plats och rygg.

För endast 700 kr per säsong (halvår) ingår:

– Skifte vår och höst
– Förvaring
– Tvätt
– Diagnos/kontroll
– Försäkring
– Reparation av punkterade däck på avtalad bil (ej däckbyte)