Bilägande - VMC Gotland - Info om hur vi kan hjälpa till med ditt bilägande.

CarPay / Volvokort

Volvokortet och CarPaykortet som du kan ha oavsett vilken bil du kör. Kortet tillsammans med den digitala tjänsten CarPay gör ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du har smarta betallösningar, bonus på alla köp, allt samlat digitalt och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri.

Läs mer

Försäkringar

Vi vet vikten av att anpassa våra försäkringar till bilen. Vi ser oss till och med som en del av bilen. Den där trygga följeslagaren som gör att du slipper oroa dig i onödan, som gör att du kan koncentrera dig på en sak – köra bilen. Vi kan hjälpa dig med försäkring via Volvia och Nissan Försäkring.

Mer information

Volvia

Nissan Försäkring

Volvo Finans

Enkla och trygga billån

När du ska köpa Volvo, välj Volvo Billån. När du ska köpa Renault, välj Renault Billån. När du köper ett annat bilmärke, välj Volvofinans Billån.

Enkelt, eller hur?

Precis lika enkelt är det att skaffa något av våra tre billån. I varje lån ingår en konkurrenskraftig ränta och stora valmöjligheter. Du kan exempelvis välja fast eller rörlig ränta, extraamortering när du vill och fri förtidslösen när du så önskar.

Däckhotell

Hos oss kan du lämna dina hjul för förvaring. Du sparar tid, plats och rygg.

För endast 800 kr per säsong (halvår) ingår:

– Skifte vår och höst.
– Förvaring.
– Tvätt.
– Diagnos/kontroll.
– Försäkring.
– Reparation av punkterade däck på avtalad bil (ej däckbyte).